Uusimmat uutiset

warning: Creating default object from empty value in /home/virtaus/public_html/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 34.

Syksyn 2017 uintiryhmät

Syksyn uimakoulujen aikataulut näkyvät kalenterisivuilla. Myös aikuisille alkaa tekniikkaryhmä Valkealassa tiistai-iltaisin

Uimakoulut alkavat 4.9 alkavalla viikolla ja kestävät 13 kertaa joulukuun ensimmäiselle viikolle asti

Ilmoittautuminen alkaa torstaina 10.8 klo 17.00 jolloin ilmoittautumissivulle aukeaa lomake.

Lisätiedot sähköpostitse info@virtaus.net

Tutustuthan myös huolella nettisivujemme uimakouluinfoon!

Kevään 2017 uintiryhmät

Uudet uimakouluryhmät alkavat taas tammikuussa. Aikataulu on syksyistä vastaava. Myös aikuisille on lisätty alkeisryhmä tiistaille Valkealaan ja tekniikkaryhmä perjantaille Urheilupuistoon.

Poikkeus normaaliin on Inkan uimakouluryhmät jotka alkavat vasta maaliskuussa 6.3 alkaen ja kestävät toukokuulle yhteensä 12 kertaa (ti-pe ryhmät) tai 10 kertaa (maanantain ryhmät). Opetuskerrat on huomioitu ryhmän hinnassa.

Hannan ja Saran uimakoulut alkavat normaalisti tammikuussa 9.1 alkaen ja kestävät toukokuun alkuun yhteensä 15 kertaa.

Ilmoittautuminen ryhmiin alkaa syksyn opetusryhmäläisille maanantaina 19.12 klo 17, tätä varten lähetämme kaikille sähköpostiin linkin lauantain aikana. Mikäli lapsesi on syksyn uintiryhmässä ja et saa linkkiä lauantain aikana otathan sähköpostilla yhteyttä info@virtaus.net niin lähetämme sen manuaalisesti.

Uusille uimareille ilmoittautuminen ryhmiin alkaa keskiviikkona 21.12. klo 10. Ilmoittautumislomakkeen linkki aukeaa nettisivuilla tällöin.

Ennen ilmoittautumista kannattaa tutustua tarkemmin eri ryhmiin, uimakouluinfoon sekä uimakoulujen aikatauluun kalenterissa.

 

Syksyn 2016 uintiryhmät

Syksyn uimakoulujen aikataulut näkyvät kalenterisivuilla.

Uimakoulut alkavat 29.8 maanantaina alkavalla viikolla. Urheilupuisto avautuu vasta 5.9 joten ensimmäisen viikon uinnit pidetään Haanojan Haalilla.

Ilmoittautuminen alkaa torstaina 11.9 klo 17.00

Lisätiedot sähköpostitse info@virtaus.net

Tutustuthan myös huolella nettisivujemme uimakouluinfoon!

Kevään 2016 uintiryhmät

Uusi kalenteri on päitetty kalenterisivulle.

Ilmoittautuminen lasten ryhmiin alkaa syksyn ryhmäläisille maanantaina 14.12 klo 17 ja kaikille muille 16.12 klo 17. Uimakoulut alkavat 11.1.2016

Vauvauinteihin ilmoittautuminen vanhoille onnistuu nyt sähköpostin linkin kautta ja uusille uimareille 14.12 klo 12 alkaen. Vauvauinnit jatkavat 9.1.2016, info tammikuussa aloittaville pidetään 4.1.

Aikuisille on alkuvuonna tulossa alkeisryhmä perjantaisin Urheilupuistossa klo 19.30 22.1 alkaen, jatkokurssi tälle maalis-huhtikuussa ja tekniikkakurssi Valkealassa kolmena lauantaina 23.1 alkaen. Lisäksi hiihtoloman jälkeen maalis- ja huhtikuussa on tulossa lisää aikuisten tekniikkakursseja.

Tervetuloa kaikki vanhat ja uudet uimarit! Kevät kausi alkaa maanantaina 11.1 ja vauvauinnit aloittavat lauantaina 9.1

Syksyn 2015 uintiryhmät - Lapset, Vauvat ja Naperot, Aikuiset

Lasten uimakoulut

Ilmoittautuminen alkaa perjantaina 7.8 klo 17, kaikille samaan aikaan. Ilmoittautumiset mieluiten suoraan nettilomakkeen kautta. Luethan ohjeet ennen ilmoittautumista, pääset lukemaan ne jo vaikka ilmoitautuminen ei ole auennut. Ohjeet ilmoittautumiseen

Tutustuthan myös infoon ennen uimakouluun tuloa.
Uimakouluinfo

Ryhmät aloittavat 24.8 alkavalla viikolla. Ei uimakouluja syyslomalla vk 43.

Urheilupuiston kaksi ensimmäistä uintikertaa Haanojan Haalilla Urheilupuiston huoltotauon takia. Kolmannesta uintikerrasta (10.9) alkaen uinnit Urheilupuistossa. Aikataulut myös Haalilla Urheilupuiston aikataulun mukaisesti.

Valkelan maanantain, Kuusankosken keskiviikon ja Urheilupuiston torstain ryhmissä mukana avustaja Ronja Paljakka, tällöin myös ryhmän maksimikoko hieman suurempi.

Osallistujaminimi 4hlö /ryhmä. Muutokset aikatauluissa mahdollisia mikäli osallistujamäärä ei ole riittävä.

Uimakoulua syksyllä 15 krt. Uintimaksu 123€ (sis. alv 10%)
+5-vuotta täyttäneiltä uimahallimaksu hallin kassalle. Suosittelemme hankkimaan 10-kortin joka tulee hieman kertamaksua halvemmaksi. Haanojan perjantain ryhmäläisten tulee hankkia 10-kortti ennen uimakoulua miltä tahansa Kouvolan uimahallilta ja ilmoittaa opettajalle kortin numero, kassa veloittaa käynnit kortilta.

Peruutukset tulee ilmoittaa aina mahdollisimman pian joko palautelomakkeen tai sähköpostin (info@virtaus.net) kautta, kuluton peruuttaminen on mahdollista ensimmäisen uimakouluviikon loppuun mennessä jotta vapaa paikka voidaan antaa jonossa oleville ajoissa. Uimaopettajalle ilmoittaminen tai ilmoittamaton poisjääminen ei ole peruutus ja tällöin uintimaksu laskutetaan koko kaudelta.

Ryhmän vaihto onnistuu mikäli toivotussa ryhmässä on tilaa, asiasta voi sopia uimaopettajan kanssa tai soittaen taikka viestillä.

Vauva ja Naperouinnit

Vauvat ja Naperot aloittavat 15.8, syyslomaviikolla uinnit normaalisti.

Vauvauinnin voi aloittaa kun vauva on vähintään 3kk ja painaa vähintään 5kg.  Vauvauintiin voivat osallistua myös erityisvauvat. Ennen aloittamista perheen tulee osallistua vauvauinti-infoon, infoja järjestetään tarpeen mukaan aina kun aloituspaikkoja ryhmissä on tarjolla. Ryhmiin mukaan voivat tulla myös sisarukset mutta jokaisella uimataidottomalla lapsella tulee olla aikuinen mukana.

Naperouinti on vesitaitojen harjoittelua 1-3 vuotiaille. Näissä ryhmissä jokaisella lapsella on oma aikuinen mukana.

Uinnit jakautuvat viiteen kuukauteen jotka laskutetaan erikseen:
Elokuu 3krt 15.8, 22.8, 29.8
Syyskuu 4krt 5,9. 12.9, 19.9, 26.9
Lokakuu 5krt 3.10, 10.10, 17.10, 24.10, 31.10
Marraskuu 4krt 7.11, 14.11, 21.11, 28.11
Joulukuu 3krt 5.12, 12.12, 19.12

Hinta vauvauinnille on 45€/kk/perhe (sis.alv 10%)
Käymättömiä kertoja ei hyvitetä, mutta perheen halutessa voidaan sopia korvaavista käynneistä toisessa ryhmässä mikäli siellä on tilaa.

+ Kouvolan kaupungin vahvistama vauvauintimaksu 9,5€/kerta/perhe joka maksetaan suoraan uimahalllilla. Tämä maksu veloitetaan vain todellisilla, käydyillä kerroilla.

Peruutukset tulee tehdä joko palautelomakkeella tai sähköpostitse (info@virtaus.net) kuun 10.päivä mennessä jolloin ryhmän paikka on voimassa kuluvan kuun loppuun. Eli esimerkiksi syyskuun loppuun lopettavan tulee ilmoittaa 10.9 mennessä lopettamisesta jolloin ryhmän paikka ja laskutus loppuu 26.9 olevan uintikerran jälkeen. 10.päivän jälkeen peruuttavilta laskutetaan myös seuraavan kuun uintimaksu.

Aikuisten uintiryhmät
Aikuisten uintiryhmiä on tulossa syksylle. Ohjaajina Tiia Tasala ja Pia Martiskainen. Aikataulut ovat työnalla ja niitä varmistuu elokuun lopulla- syyskuun alussa.
Mikäli sinulla on toive tietystä ryhmästä, voit lähettää meille viestiä niin otamme toiveita huomioon. Voimme myös sitten ilmoittaa takaisin päin kun aikataulut ovat tiedossa. 
Viestin voit lähettä joko palautelomakkeella tai sähköpostitse info@virtaus.net

Aikuisten uintiryhmä keväällä 2015

Hei Sinä uinnista kiinnostunut aikuinen! Oli sinulla tavoitteena opetella täysin uusi uintityyli tai kohottaa uintikuntoa niin tämä on juuri oikea ryhmä sinulle. Ohjelma muodostetaan yksilöllisten toiveiden mukaisesti, jossa jokaiselle kokoontumiskerralle sovitaan yhteinäinen teema. Yhtenäinen teema ei kuitenkaan tarkoita sitä, että jokainen tekisi samat harjoitteet vaan tässä kohtaa yksilölliset tarpeet otetaan huomioon.

Keväällä 2015 järjestetään Valkealatalolla torstaina klo 17.30-18.15 kerran viikossa aikuisten uintiryhmä jonka perusideana on harjoittaa sekä kehittää jokaisen henkilökohtaista uimataitoa.

15.1.2015 on ensimmäinen uintikerta

26.2.2015, 30.4.2015 ei ole uintia

7.5.2015 on viimeinen uintikerta

yhteensä 15 uintikertaa

 

Hinta 200€/15 uintikertaa + uimahallimaksu. Molemmissa maksuissa voit hyödyntää Smartum- seteleitä.

 

Ilmottaudu mukaan, soittamalla tai laittamalla sähköpostitse tietoa info@virtaus.net

 

Aikuisten uintikursseja syksyllä 2014

Aikuisille järjestetään kolme uintitekniikkakurssia loppusyksyllä 2014.

 

Aikuisten Alkeistekniikka: Kuntouimareille tai sellaiseksi toivoville, jotka osaavat jonkin verran uida mutta varsinaisista uintitekniikoista ei ole taitoa. Myös etenkin niille jotka arastelevat kasvojen kastamista veteen uiden ns. Joutsenkaulauintia. Opetellaan kroolin uintitekniikkaa mutta lähdetään enemmän alkeista liikkeelle.
Korian Puustellin uimahalli klo 17-18 to 30.10, ti 4.11, pe 7.11
Aikuisten Kroolintekniikka: Uimareille jotka haluavat oppia ja kehittää uintitekniikkaansa kroolissa, tavoitteenaan uinti kuntoilumuotona tai osana esim. triathlonia tai muuta vastaavaa.
Haanojan Haalin uimahalli klo 17-18 ke 12.11, to13.11, ke26.11
Aikuisten Rintauinnintekniikka: Vastaava kuin kroolintekniikka mutta rintauinnissa.
Valkealatalon uimahalli klo 17.18 ti 2.12,  ke 10.12, to 11.12
Hinta 40€/ 3x1h + uimahallimaksu

Vekararyhmä Haanojalle

Haanojalla alkaa keskiviikkoisin klo 16.40 Vekararyhmä. Ryhmä vastaa tasoltaan vesipeuhulaa ja on tarkoitettu n.3-5 vuotiaille vanhempiensa kanssa. Vekarat on siis perheuimakoulu jossa harjoitellaan vesitaitoja ja rohkeutta oman aikuisen avustamana yhdessä leikkien.

Ilmoittautuminen löytyy lomakkeelta Vesipeuhula, Vekarat kohdasta listan alimmaisena. Ryhmään mahtuu 8 lasta vanhempiensa kanssa. Yleisöuinnilta halli on tällöin kiinni.

Syksyn 2014 uimakoulut

Syksyn 2014 uimakoulujen aikataulut ovat olleet jo pitkään työn alla ja olivat myös jo melkein valmiit mutta odottamattomasta syystä Virtaukseen päätoimeen palkattu opettaja ilmoitti peruvansa työn äsken.

Tällä hetkellä tilanne on se, että tiistaina 19.8 alkaa ilmoittautumisaika Valkealan ryhmiin ja niihin muihin ryhmiin joihin tähän mennessä saadaan varmistettua opettaja. Loput ryhmät tulevat myyntiin ja alkavat myöhemmin kun opettaja asia saadaan järjestettyä.

Pahoittelut tilanteesta, mutta useista hakijoista huolimatta vielä emme ole sopivaa työntekijää löytäneet.

 

Päivitys 15.8

Uudet työntekijät on valittu ja tilanne on tällä hetkellä parempi kuin aavisteltiinkaan. Viikonlopun aikana päivittyvät aikataulut ja ilmoittautumiset alkavat tiistaina.

Muutaman vuoden tauon jälkeen myös Inkeroisissa alkaa uimakouluja ja Korialle lisätään toinen ilta.

Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit

Vesiliikunta Virtaus on tehnyt sopimuksen Smartumin Liikunta- ja Kulttuuriseteleiden vastaanottamisesta. Voit käyttää seteleitä aikuisten uintikurssien, vesijumpan ja yksityistuntien maksamiseen.

Näin maksat Liikunta- ja Kulttuurisetelillä Virtauksessa:

-Toimita setelit postitse tai suoraan opettajalle ensimmäisellä tunnilla.. Kirjoita kuoreen Vesiliikunta Virtaus ja oma nimesi.
- Seteli on henkilökohtainen ja siinä tulee olla käyttäjän nimi kirjoitettuna mustekynällä.
-Seteleistä ei anneta rahaa takaisin, voit maksaa seteleillä osan maksusta tai käyttää useamman setelin kerralla.

Julkaise syötteitä