Syksyn 2015 uintiryhmät - Lapset, Vauvat ja Naperot, Aikuiset

Lasten uimakoulut

Ilmoittautuminen alkaa perjantaina 7.8 klo 17, kaikille samaan aikaan. Ilmoittautumiset mieluiten suoraan nettilomakkeen kautta. Luethan ohjeet ennen ilmoittautumista, pääset lukemaan ne jo vaikka ilmoitautuminen ei ole auennut. Ohjeet ilmoittautumiseen

Tutustuthan myös infoon ennen uimakouluun tuloa.
Uimakouluinfo

Ryhmät aloittavat 24.8 alkavalla viikolla. Ei uimakouluja syyslomalla vk 43.

Urheilupuiston kaksi ensimmäistä uintikertaa Haanojan Haalilla Urheilupuiston huoltotauon takia. Kolmannesta uintikerrasta (10.9) alkaen uinnit Urheilupuistossa. Aikataulut myös Haalilla Urheilupuiston aikataulun mukaisesti.

Valkelan maanantain, Kuusankosken keskiviikon ja Urheilupuiston torstain ryhmissä mukana avustaja Ronja Paljakka, tällöin myös ryhmän maksimikoko hieman suurempi.

Osallistujaminimi 4hlö /ryhmä. Muutokset aikatauluissa mahdollisia mikäli osallistujamäärä ei ole riittävä.

Uimakoulua syksyllä 15 krt. Uintimaksu 123€ (sis. alv 10%)
+5-vuotta täyttäneiltä uimahallimaksu hallin kassalle. Suosittelemme hankkimaan 10-kortin joka tulee hieman kertamaksua halvemmaksi. Haanojan perjantain ryhmäläisten tulee hankkia 10-kortti ennen uimakoulua miltä tahansa Kouvolan uimahallilta ja ilmoittaa opettajalle kortin numero, kassa veloittaa käynnit kortilta.

Peruutukset tulee ilmoittaa aina mahdollisimman pian joko palautelomakkeen tai sähköpostin (info@virtaus.net) kautta, kuluton peruuttaminen on mahdollista ensimmäisen uimakouluviikon loppuun mennessä jotta vapaa paikka voidaan antaa jonossa oleville ajoissa. Uimaopettajalle ilmoittaminen tai ilmoittamaton poisjääminen ei ole peruutus ja tällöin uintimaksu laskutetaan koko kaudelta.

Ryhmän vaihto onnistuu mikäli toivotussa ryhmässä on tilaa, asiasta voi sopia uimaopettajan kanssa tai soittaen taikka viestillä.

Vauva ja Naperouinnit

Vauvat ja Naperot aloittavat 15.8, syyslomaviikolla uinnit normaalisti.

Vauvauinnin voi aloittaa kun vauva on vähintään 3kk ja painaa vähintään 5kg.  Vauvauintiin voivat osallistua myös erityisvauvat. Ennen aloittamista perheen tulee osallistua vauvauinti-infoon, infoja järjestetään tarpeen mukaan aina kun aloituspaikkoja ryhmissä on tarjolla. Ryhmiin mukaan voivat tulla myös sisarukset mutta jokaisella uimataidottomalla lapsella tulee olla aikuinen mukana.

Naperouinti on vesitaitojen harjoittelua 1-3 vuotiaille. Näissä ryhmissä jokaisella lapsella on oma aikuinen mukana.

Uinnit jakautuvat viiteen kuukauteen jotka laskutetaan erikseen:
Elokuu 3krt 15.8, 22.8, 29.8
Syyskuu 4krt 5,9. 12.9, 19.9, 26.9
Lokakuu 5krt 3.10, 10.10, 17.10, 24.10, 31.10
Marraskuu 4krt 7.11, 14.11, 21.11, 28.11
Joulukuu 3krt 5.12, 12.12, 19.12

Hinta vauvauinnille on 45€/kk/perhe (sis.alv 10%)
Käymättömiä kertoja ei hyvitetä, mutta perheen halutessa voidaan sopia korvaavista käynneistä toisessa ryhmässä mikäli siellä on tilaa.

+ Kouvolan kaupungin vahvistama vauvauintimaksu 9,5€/kerta/perhe joka maksetaan suoraan uimahalllilla. Tämä maksu veloitetaan vain todellisilla, käydyillä kerroilla.

Peruutukset tulee tehdä joko palautelomakkeella tai sähköpostitse (info@virtaus.net) kuun 10.päivä mennessä jolloin ryhmän paikka on voimassa kuluvan kuun loppuun. Eli esimerkiksi syyskuun loppuun lopettavan tulee ilmoittaa 10.9 mennessä lopettamisesta jolloin ryhmän paikka ja laskutus loppuu 26.9 olevan uintikerran jälkeen. 10.päivän jälkeen peruuttavilta laskutetaan myös seuraavan kuun uintimaksu.

Aikuisten uintiryhmät
Aikuisten uintiryhmiä on tulossa syksylle. Ohjaajina Tiia Tasala ja Pia Martiskainen. Aikataulut ovat työnalla ja niitä varmistuu elokuun lopulla- syyskuun alussa.
Mikäli sinulla on toive tietystä ryhmästä, voit lähettää meille viestiä niin otamme toiveita huomioon. Voimme myös sitten ilmoittaa takaisin päin kun aikataulut ovat tiedossa. 
Viestin voit lähettä joko palautelomakkeella tai sähköpostitse info@virtaus.net